10 найочікуваніших фільмів кінця цього року

11 листопада 2016
Андрій К.
Існують такі фільми, на появу яких на екрані чекає весь світ. Щоб нічого не пропустити, пропонуємо добірку чудових кінострічок, які ми зможемо переглянути до кінця цього року!

Прибуття (Arrival)

© paramount
 
Фільм за мотивами науково-фантастичного оповідання про прибульців. Щоб знайти спільну мову з інопланетними істотами, уряд звертається за допомогою до вченого-лінгвіста. В процесі науковець (Емі Адамс) розуміє справжню мету візиту прибульців і переосмислює деякі життєві цінності.

Прем'єра в Україні планується на 10 листопада 2016.

Фантастичні звірі і де їх шукати (Fantastic Beasts and Where to Find Them)

© warnerbros
 
Спін-офф "Гаррі Поттера" - цим, мабуть, все сказано. Сценарій фільму про пригоди Ньюта Скамандера, котрі відбувалися за 70 років до того, як Гаррі Поттер прочитає його книгу, писала сама Джоан Роулінг.

Прем'єра в Україні планується на 17 листопада 2016.

Шпигуни-союзники (Allied)

© paramount
 
У розпал Другої світової війни агент-американець зав'язує роман з прекрасною француженкою. Їхнім почуттям судилося пройти багато перевірок на міцність, головною з яких стане випробування правдою, адже незабаром чоловікові повідомлять, що його нинішня дружина і мати його дитини - шпигунка фашистів. Оцінити гру Бреда Пітта і Маріон Котійяр в цій мелодрамі можна буде вже незабаром.

Прем'єра в Україні планується на 1 грудня 2016.

Інший світ: Кровна помста (Underworld: Blood Wars)

© lakeshoreentertainment
 
Чарівна войовнича вампірка Селена розпочинає війну з перевертнями, у яких з'явився новий безстрашний лідер Маркус. Це п'ятий фільм з циклу "Інший світ", і у вас ще є трохи часу, щоби подивитися попередні частини ;) 

Прем'єра в Україні планується на 24 листопада 2016

Кредо вбивці (Assassin's Creed)

© foxmovies
 
Науково-фантастичний фільм за мотивами популярної серії комп'ютерних ігор Assassin's Creed. Головний герой Каллум Лінч за допомогою спеціальної технології переживає пригоди свого предка, який був колись найманим вбивцею. Отримавши неймовірні навички та здібності від свого родича, Каллум битиметься з лицарями ордену тамплієрів у наш час.

Прем'єра в Україні планується на 22 грудня 2016.

Прихована краса (Collateral Beauty)

© warnerbros
 
Кінострічка з Уіллом Смітом, Кірою Найтлі і Кейт Уінслет про чоловіка, який пережив важку особисту драму і втратив інтерес до життя. Щоб витягнути героя з депресії, його колеги придумали особливий план, який спрацьовує, але дуже несподіваним чином.

Прем'єра в Україні планується на 15 грудня 2016.

Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія (Rogue One: A Star Wars Story)

© lucasfilm
 
Фільм про події, які передували четвертому епізоду "Зоряних воєн". Дізнавшись про те, що Імперія побудувала бойову станцію, здатну знищувати цілі планети, Альянс повстанців збирає особливий загін, щоб захопити креслення секретної зброї. Вони і не підозрюють, що протистояти їм буде сам Дарт Вейдер.

Прем'єра в Україні планується на 15 грудня 2016.

Пробудження (Passengers)

© sonypictures
 
Космічний корабель тримає курс на планету, яка стане для пасажирів новою домівкою. Всі люди на борту знаходяться в стані анабіозу, оскільки шлях становить 90 років - інакше їм не долетіти. Але двоє пасажирів (Дженніфер Лоуренс і Кріс Пратт) несподівано прокидаються і розуміють, що їм судилося залишок життя провести удвох...

Прем'єра в Україні планується на 29 грудня 2016.

Перешкоди (Fences)

© paramount
 
Історія про бейсболіста, який через певні обставини покинув спорт і почав підмітати вулиці свого міста. Колишній спортсмен (Дензел Вашингтон) намагається забезпечити свою сім'ю і бореться з проблемами, головна серед яких - расова дискримінація. Фільм знятий за мотивами бродвейської драми, яка отримала Пулітцерівську премію.

Світова прем'єра планується на 16 грудня 2016.

Золото (Gold)

© weinsteinco
 
Фільм знятий за мотивами реальної історії про відому фінансову аферу. Головний герой Уолш, якого зіграв Меттью МакКонахі, разом з невдахою геологом відправляються за золотом. Попереду на цих любителів ризику чекає неймовірна подорож з джунглів Індонезії в зали високих ставок на Уолл-стріт.

Світова прем'єра планується на 25 грудня 2016

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше