10 найочікуваніших фільмів 2016 року

22 січня 2016
Редакція
″Легенда Г'ю Гласса″ і ″Мерзенна вісімка″ продовжують свій прокатний шлях. Якщо ви ще не бачили ці стрічки — поспішайте. Тим часом пропонуємо вам підбірку фільмів, які варто переглянути у новому році.

1. ″ДЖОЙ″

Стрічка триразового номінанта на ″Оскар″ Девіда Расселла також вже з'явилась в українських кінотеатрах.
 
Сюжет базується навколо непростого життя матері-одиначки, яка стала однією з найуспішніших підприємців Америки. В головній ролі Дженіфер Лоуренс. Її партнерами на знімальному майданчику стали Роберт Де Ніро і Бредлі Купер. Для Дженіфер і Бредлі — це вже четверта спільна робота.
 

2. ЛЮБИТЕЛІ ЙОГИ

Комедійний фільм жахів від режисера Кевіна Сміта, який розповість історію двох 15-річних дівчат, що захоплюються йогою. Головні ролі виконують дочки Кевіна Сміта і Джонні Деппа.
 
Вселенське зло, яке неочікувано вилазить з-під канадської землі, загрожує зірвати вечірку, яку влаштовують подружки. Однак, їм на допомогу приходить знаний мисливець Гі Лапуантом, роль якого виконує Джонні Депп.
 
Заради цієї ролі Джонні добряче поекспериментував з власною зовнішністю і цим переконав нас включити фільм у підбірку.

3. ″ГРА НА ПОНИЖЕННЯ″

П'ятиразовий номінант на цьогорічний ″Оскар″. Історія кількох експертів фінансового ринку, які змогли не лише передбачити кризу 2008 року, але й добряче на ній заробити.
 
В головних ролях: Райан Гослінг, Бред Пітт, Крістіан Бейл, Стів Карел.
 

Прем'єра в Україні: 4 лютого.

4. ″АВЕ, ЦЕЗАР!″

Новий фільм творчого тандему братів Коенів. В принципі, цього більш ніж достатньо, щоб запланувати свій похід у кіно.
 
Події фільму розгортаються в Голлівуді в 50-ті роки минулого сторіччя. У центрі сюжету – Едді Манікс, який допомагає творцям фільмів ″вирішувати питання″.
 
Під час зйомок фільму про Римську імперію зникає виконавець головної ролі. Викрадачі вимагають викуп. Тепер Едді Маніксу окрім ″спілкування″ з пресою необхідно знайти гроші на викуп зірки.
 

Прем'єра в Україні: 18 лютого.

5. ″У ЦЕНТРІ УВАГИ″

За чутками, стрічка Тома МакКарті зможе нав'язати реальну боротьбу за ″Оскар″ ″Легенді Г'ю Гласса″.
 
В центрі сюжету, заснована на реальних подіях, історія журналістського розслідування одного з найгучніших американських секс-скандалів. Журналісти бостонської газети викривають випадки педофілії, в яких звинувачуються представники церкви.
 

Прем'єра в Україні: 25 лютого.

6. ″ВИСОТКА″

За екранізацію роману Джеймса Балларда режисери не наважувалися братися ще з далекого 1975 року, відколи книга побачила світ. Врешті за справу взявся британський режисер Бен Уїтлі.
 
Нова багатоповерхівка, на перший погляд, пропонує своїм жителям все, що необхідно для комфортного життя - від супермаркету і салонів краси до басейнів і початкової школи. Однак замкнута інфраструктура і близьке сусідство людей різних соціальних рівнів призводить до зростання напруги у взаєминах жителів. Ненависть стрімко набирає обертів — і ось жителі розбиваються на ворогуючі клани і влаштовують смертельні битви за сходи, ліфти і запаси їжі.
 
Якщо описувати ″Висотку″ коротко, то це кіно про зомбі з живими людьми замість ходячих мерців.
 

Прем'єра в Україні: квітень.


7. ″АЛІСА В ЗАДЗЕРКАЛЛІ″

Продовження пригод Аліси від Тіма Бертона прихильникам довелося чекати 6 років. Цього разу знаний режисер поступився своїм кріслом, обмежившись роллю продюсера.
 
Акторський склад залишився практично без змін. В новому фільмі з'явиться цікавий персонаж — Час. Його зіграє Саша Барон Коен.
 
Щодо сюжетних перипетій, нам залишається лише здогадуватися, що ж творці фільму вигадають цього разу. Деталі сюжету — таємниця за сімома замками.
 

Прем'єра в Україні: травень.

8. ″ЗАГІН САМОГУБЦІВ″

Влада вирішує дати команді суперлиходіїв шанс реабілітуватися. Підступ в тому, що їх відправляють на завдання, яке має стати для них фатальним.
 
Одна з найбільших інтриг нової стрічки Девіда Ейра — персонаж Джокера у виконанні Джареда Лето.
   

Прем'єра в Україні: 4 серпня.

9. ″МОВЧАННЯ″

Нова стрічка Мартіна Скорсезе. Як і у випадку з братами Коенами, цієї інформації достатньо.
 
Після ″Вовка з Уолл-стріт″ Скорсезе вирішив пороздумувати на тему релігії. Фільм розповість про Японію 17 сторіччя. За сюжетом, два священники-ієзуїти на свій страх і ризик вирушають у Японію нести Слово Боже. Цілком очевидно, що вони зазнають насильства і переслідувань.
 
Дата прем'єри: наразі невідомо.

10. ″ЗОЛОТО″

Сюжет розповідає історію Кенні Уеллса - сучасного золотошукача, хвацького ділка-мрійника, який відчайдушно шукає шанс переламати хід свого життя. Одного разу Уеллс знаходить спільника — геолога-невдаху. Разом парочка відправляється в дикі індонезійські джунглі у пошуках скарбів.
 
Заради цієї ролі Меттью Макконахі, як і його колега Джонні Депп, добряче ″познущався″ над власною зовнішністю, набравши з десяток лишніх кіло.
 
Дата прем'єри: наразі невідомо.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше