10 ідей, як весело провести літо

1 червня 2017
Vita.
Літо почалося, а отже пора зав'язувати з нудними буднями, саме час зайнятися чимось веселим і цікавим, щоб вражень вистачило на весь рік!

Зробити новий літній плейлист

recode.net

Під який буде приємно гуляти, бігати, займатися йогою, читати книги, сидячи на парапетах, засмагати, обіймати коханих, їсти на веранді, дивитися на море, їздити на велосипеді і так далі. Музика завжди вимагає оновлень, і слухати ті ж треки, під які ви сумували взимку, просто не варто. Нова музика + сонячне світло = хороший настрій.

Закрити соцмережі і зустрітися з друзями

recode.net

Інтернет всюди, інтернет скрізь, люди сьогодні, навіть якщо і виходить на прогулянку з друзями, все одно не відривають очей від телефону. Досить це терпіти, скажу я вам - хоча б на один вечір зберіться компанією, вимкніть телефони і разом займіться чимось, що робили раніше, до того, як інтернет став незамінним супутником. Ваш мозок подякує вам за перепочинок!

З'їздити до найближчої водойми

fishki.net
 
Річка, озеро, море - неважливо. Поваляйтеся на пляжі, поплавайте, вирушіть на риболовлю, займіться віндсерфінгом - існують сотні способів відпочити біля водойми, спробуйте хоча б один цього літа.

Спробувати щось нове

fishki.net

У дитинстві літо для нас було унікальною можливістю спробувати щось нове. Вік, я вас запевняю, не перешкода. Зробіть те, що давно мріяли спробувати, але завжди знаходили відмовки - стрибніть з парашутом, вивчіть божевільний танець, поцілуйте прекрасного незнайомця / незнайомку (головне не переплутати), сходіть на нудистський пляж, навчитеся дихати вогнем ... Ризикуйте!

Сходити на опен-ейр

sweetdreamsworld.blogspot.com

Літо - пора фестивалів під відкритим небом. Повеселіться під запальну музику, викрикуючи тескти улюблених композицій. Або просто насолоджуйтесь музикою, адже необов'язково штовхатися біля самої сцени в самому центрі натовпу, можна спокійно сісти на траву трохи подалі. 

Зайнятися літніми видами спорту

fishki.net

За зимовими видами спорту цікаво спостерігати, але займатися літніми набагато веселіше. Пляжний волейбол, теніс, футбол, навіть бадмінтон - всі ці види спорту допоможуть вам привести себе в форму і весело провести час з друзями.

Навчитися робити смузі і соки

freshLover.ru

Все просто! Для соків потрібна соковижималка, а для смузі блендер. Не змішуй тільки фрукти з фруктами - краще нехай це будуть зелене листя шпинату і капусти разом з манго, яблуком, бананом і чим-небудь ще. Все залежить від місця проживання і сезонності продуктів (старайся більше використовувати продукти свого регіону і менше привезених здалеку). В інтернеті тисячі рецептів і книги про соки і смузі - вони приємно здивують вас свої смаками і кольорами.

Кататися на велосипеді

i-sonnik.ru
А ще це може бути лонгборд, мопед, самокат або скейт. Влітку особливо приємно мати хоч якийсь незалежний від пробок і задухи вид транспорту - роз'їжджати по місту та насолоджуватись прохолодному вітерцю, чому б ні?! Виберіть близький вам по духу і вперед.

Поїхати в сусіднє місто

cikavosti.com
Як багато ви знаєте про свою країну? Молодь все частіше намагається швидше залишити своє рідне місто та перебратися в столицю. Влітку в Україні неймовірно красиво. Навіть вибравшись до сусіднього міста ви побачите безліч гарних і приємних краєвидів і зарядитеся позитивними емоціями.

Викинути весь непотріб

diamondnews.ru

З будинку, кімнати, шафи і голови, особливо. Без жалю усуньте те, до чого не торкається більше кількох місяців і що навряд чи стане в нагоді в майбутньому. Поклич в гості друзів - може комусь щось сподобається з речей, які вам не потрібні. Подаруй забутим речам нове життя.

Частіше посміхатися і обніматися

k1.ua

Хоча б тому що це приємно і це піднімає настрій. Є навіть техніки медитації, засновані на посмішці, коли ти сидиш і посміхаєшся всім своїм єством, включаючи всі внутрішні органи. Посміхайтеся частіше і ви побачите як ваш настрій сам по собі буде триматися на позначці "відмінно".

Живіть на повну і насолоджуйтеся літом!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше