10 ФЕШН-ТРЕНДІВ: СЕЗОН ВЕСНА–ЛІТО–2023

3 квітня 2023
Ліля Колісник
Весна на вулиці! Тренди кажуть, що настав час залишити стримані фасони в минулому і активно знайомитися зі свіжими весняними відтінками. Сезон весналіто2023  це данина ностальгії за минулою модою, але з новим її прочитанням.

 
Закликаємо цього року експериментувати з різними тканинами, текстурами, квітами та стилями. Потребуєте оновлення гардероба або шукаєте слушні ідеї? Тоді ця стаття є для вас. 

1. Вирізи на сукнях

Цей тренд останніх років нікуди не подівся. Замість класичних вирізів рекомендуємо пограти з іншими цікавими варіантами, сміливими варіантами. Переважно такі сукні одягають на публічні заходи, романтичну вечерю. Але хіба треба завжди дотримуватися правил? Можна піти на побачення з собою в такій сукні, доповнити її тренчем та цікавим взуттям та провести незабутній вечір.
 

2. Штани карго

Цей тренд досі віддає данину вуличній моді, але одночасно транслює її у різних вимірах. Замість кросівок виберіть туфлі на підборах або масивні черевики для додаткової висоти, щоб не потонути в штанах. Ще один важливий момент  це шари. Не забудьте продумати цілісний образ. Сюди добре впишеться кардиган чи жакет.

3. Назад до білого

Здається, більшого повернення до класики і не придумаєш. Цей модерний та легкий тренд, натхненний 60-ми роками, відображає м'які лінії та стане чудовим вибором для будь-якої пори року. Яка б погода не була за вікном, які б елементи гардероба ви зараз не хотіли використати, аутфіт у білому  безпрограшний варіант. Міксуйте різні стилі  шукайте своє і себе.

4. Неонові аксесуари

То були в моді, то покидали її. Але вони знову тут — неонові відтінки в деталях. Подумайте про взуття, сумки, сонцезахисні окуляри та прикраси. А ще сюди чудово впишеться мейк у цьому стилі. Не бійтеся експериментувати: неон надасть нудним будням правильних відтінків, виділить вас серед натовпу.

5. Балетки

Взуття, яке або любиш, або ненавидиш. І ось цей тренд знову тут. Приміряйте максіспідницю, додайте кардиган чи сорочку з довгими рукавами. Пастельні відтінки ідеально підкреслять цей витончений стиль.

6. Міксуйте принти

Цей милий тренд  один із наших фаворитів. Адже коли, як не навесні та влітку, носити яскраві речі? Придивіться до смугастого костюма з анімал-принтом. Або купіть окремо піджак та мініспідницю, або окремо штани та сорочку для різних образів. Доповніть аксесуари. Це можуть бути шкарпетки, взуття тощо. Крім того, принт можна поєднувати з іншими стилями, якщо захочете.

7. Сукні, що просвічуються

Сукні, що просвічуються, знову в моді. Не бійтеся бути надто відвертою. Цей тренд можна легко стилізувати. Поєднуйте прозорі вироби із простими білими майками, якщо нудьгуйте за стилем 90-х. Доповніть образ бомбером, це надасть луку зухвалості. Крім того, ви можете надихнутися старим Голлівудом, одягнувши корсет та спідницю А-силуету з мінімальною кількістю прикрас та витонченими підборами. Грайте із текстурами для багатогранного вигляду  це оновлений погляд на класичну тканину.

8. В'язані речі

Любимо цей тренд за його універсальність. М'які затишні речі  це окрема любов. Топи на літо, яскраві светри та кофти. Наш найкомфортніший тренд.

 

9. Плечики з 80-х

Ще один камбек із минулого. Можете не боятися цього тренду. Він теж може чудово вписатися у вашу весняну капсулу, як-от  варіант із блейзером або піджаком. Це більше про класику, але ми ніколи її і не переставали любити. Суворий силует підкреслить контури фігури.

10. Штани з вирізами

Може це вас здивує, але такі штани — теж своєрідна класика. Вони яскраві та водночас спокійні для різних приводів. Вам буде легко їх стилізувати. Додайте піджак і топ знизу  образ на роботу чи зустріч готовий.


Сяйте!


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше