04 вересня 2020 року
Сім'я Світла
Космічне прання

Процес перебудови йде повним ходом, кожен з вас відчуває це на собі.

Симптоми тіла Світла дають вам знати, що розширення ваших енергетичних полів відбувається прямо зараз.

Це не закінчиться швидко. Це буде відбуватися моментами - сьогодні є, завтра немає, потім знову є, потім знову немає. Звикніть вже зараз, що ваш стан не буде тривалий час нормальним, тому що ви постійно перебуваєте в процесі перебудови. Як пральна машинка: ось вона крутила барабан в один бік, потім коротка зупинка, потім почала крутити його в інший бік. І так тривалий період часу - поки програма прання не буде закінчена.

Ви проходите зараз таке велике космічне прання, щоб очистити всі свої тіла (фізичне тіло і тіла Світла) і підготувати їх до прийняття нових і значно більших об'ємів енергії.

Для цього потрібно місце. І воно має бути чистим.

Ми рекомендуємо вам зараз викинути зі свого життєвого простору, зі свого будинку все, що перестало функціонувати або радувати вас. Звільняйте місце всередині і навколо себе.

Якщо ви не користувалися цим рік, сміливо викидайте - на місце цієї речі прийдуть нові, які будуть дійсно радувати вас, а не просто займати місце, в очікуванні того, що можливо колись ви скористаєтеся цим.

Дорогі, зараз приходить стільки енергії, що ви навіть уявити собі не можете. І вона абсолютно нова, чарівна, з п'ятого виміру. Вона принесе вам стільки дарів і можливостей, що, коли ви усвідомлюєте це, вам буде дивно, як це ви трималися стільки часу за минулі речі / відносини / ситуації, в надії якось під лаштувати їх під себе, щоб можливо вони колись стануть у пригоді у вашому житті ..

Ні. Звільняйтеся сміливо від старого - чим рішучіше ви це зробите, тим більше простору всередині і навколо себе ви створите для приходу нового і прекрасного.

Почніть з фізичного прибирання / розбирання давно накопичених завалів речей навколо себе - таким чином ви паралельно почнете працювати з внутрішнім простором, звільняючись від віджилих ситуацій і відносин, що забирають вашу енергію.

Розбираючи зовні, ви відчуєте, як стає легко всередині.

Скільки повітря і навіть веселки ви почнете помічати при цьому.

Отже, зміни зараз йдуть повним ходом. Намагайтеся допомагати їм своїми зовнішніми діями.

Навіть якщо ви почнете розбирати щось по трохи, не все відразу - сьогодні цю частину кімнати, завтра іншу, потім одну поличку в шафі і так далі, то це все одно будуть відчутні зрушення, які дадуть вам більше місця для нового і прекрасного у вашому житті.

Здійсніть усвідомлене прибирання, зробіть його своєї енергетичною практикою в цей час.

І це допоможе вам легше проходити симптоми тіла Світла, які ви всі відчуваєте в цей період грандіозних енергетичних змін, що відбуваються зараз на Землі.

Попереду у нас ще дуже багато інформації - ми будемо передавати це в міру вашої готовності усвідомити і прийняти її до відома.

Залишаємося на зв'язку і завжди з вами -

З величезною Любов'ю,

Ваша Сім'я Світла.

Передано через Євгенію Долгоруку 03.09.2020 року

www.youtube.com

Мировой Ченнелинг

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше