​Зручне та яскраве взуття як тренд 2017

8 березня 2017
Vita.
Українські бренди підготували для сучасних модниць безліч цікавих новинок. Яскраві кольори, незвичайні деталі, екстравагантний дизайн - модне взуття нового сезону точно не буде звичайним. Стильні кросівки чи то кеди, оксфорди, черевики з широкими зручними підборами, чобітки та багато іншого дивіться в нашій підбірці.

Emmelie Delage


Класичні лофери - ідеальне повсякденне взуття. Зручна колодка та універсальний дизайн дозволять носити їх тривалий час і комбінувати з різними стилями одягу. Вони прекрасно доповнять образ з пальто, послаблять строгість класичного костюму, а для сукні - прекрасна альтернатива човників і балеток. Завдяки спеціальній обробці шкіри, догляд за лоферами займе менше хвилини.

Ціна - 1460 грн.

Papuchi


Ваші ніжки вже, мабуть, втомились від важкого зимового взуття, саме тому час замінити його на легкі та комфортні кеди. Ця яскрава модель виготовлена з натуральної італійської шкіри-велюру, доповнена оригінальними вкладками з натурального хутра, яке можна відстібнути при бажанні. Це чудовий варіант зручного і стильного весняного взуття, яке дозволить вам виглядати цікаво і незвично у повсякденному житті.

Ціна – 1700 грн.

Yana Titova's WorkShop


Жіночі чоботи в стилі "мілітарі", виконані з товстої грубої шкіри кольору пудри, виглядають дуже модно, тому захоплення оточуючих вам гарантоване. Носити таке взуття можна зі спідницями, сукнями і звуженими штанами або джинсами - виглядатиме такий ансамбль дуже ефектно.

Не менш красиво будуть виглядати стильні мінімалістичні черевики на шнурівках і з блискавкою для зручного одягання. Модель виконана зі шкіри ніжного пудрового кольору і дзеркальної шкіри.

Ціна черевичків - 4200 грн, чобітків - 4950 грн.

MiO Parenti


Легкі та м’якенькі шкіряні сліпони - просто ідеальне взуття для сонячної весняної погоди. З ними ваші спортивні образи стануть більш жіночними, а ще їх можна одягати з костюмами, сукнями та спідницями. Зручні, яскраві та універсальні шкіряні сліпони з бантом стануть вашими улюбленцями серед всього взуття.

Ціна - 2200 грн. 

Gimmy Zucchini


Туфлі-човники ніколи не втратять своєї популярності. Вони просто весняний must have для всіх любительок високих підборів. Витончені човники від бренду Gimmy Zucchini з глибоким вирізом мають комфортну колодку з адаптованим авторським підйомом. Ці туфлі примітні тим, що поєднувати їх можна з чим завгодно, і не змінювати протягом дня. Особливо вони підходять до класичного стилю одягу – костюмів, суконь та різноманітних піджаків.

Ціна – 2900 грн.

Майстерня яскравого взуття Хамелеон


Все взуття цього бренду відрізняється яскравими кольорами та цікавими деталями. Його важко не помітити на вулиці, а своїм власникам воно дарує лише позитивні емоції. Сучасні кріперси небесно-блакитного кольору з нової колекції майстерні Хамелеон втілюють в собі ідеальне поєднання краси та комфорту. В них ви матимете незрівнянний вигляд.

Ціна - 2800 грн.

Wladna


Яскраві ботільйони сливового кольору з натуральної замші, мабуть, одна з найкращих моделей цієї весни для створення красивого образу. Гадаєте, таке взуття зовсім не для вас? Ви помиляєтесь, адже воно чудово підходить під бохо, casual, романтичний чи офісний стилі, навіть під вечірній образ вони виглядатимуть цікаво та доречно.

Ціна - 1850 грн.

THE OTHERS


Цей бренд представляє стильне взуття у стилі спорт-шик. Тому, якщо вам до вподоби все практичне, зручне та спортивне для повсякденного носіння, але в той же час не позбавлене розкоші та гламуру – це взуття саме для вас. Яскраві кросівки Rio з рюшами та червоними резинками, виготовлені з натуральної шкіри, виглядатимуть ультрамодно та гармонійно навіть з вашим шерстяним чи трикотажним пальто.

Ціна - 3500 грн.

CraftFingers


Цей бренд пропонує чудове шкіряне взуття ручної роботи. Весна надихнула майстрів на шалені ідеї, які вони втілили у своїй новій колекції. Стильні замшеві челсі, колір яких ви можете обрати самостійно, не залишать вас байдужими. Чудово підійдуть для весняної погоди, а носити ви їх зможете з вкороченими або підвернутими джинсами чи штанами, короткими спідницями або сукнями в стилі бохо.

Ціна - 2 100 грн

Karabadgak Shoes


Виробник якісного взуття з натуральної шкіри ручної роботи. Бренд пропонує завжди цікавий дизайн та широку колірну гаму. У весняно-літній колекції є чималий вибір зручних та практичних балеток, найрізноманітніших кольорів, які підходитимуть до багатьох образів. В цьому сезоні неабияк популярними будуть гостроносі моделі, які однаково вигідно виглядають і в повсякденному, і у вечірньому образах.

Ціна - 2300 грн.

Якщо вам сподобалось ці моделі та захотілось щось собі придбати, завітайте на маркет "Всі.Свої: Весняні тренди",  який відбудеться цими вихідними, 11-12 березня, за адресою вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00.

Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Фотограф Фотограф 14 березня 2017
Гарні фото
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше