Які колготки будуть модними в сезоні осінь—зима 2019

7 листопада 2019
Редакція

Колготки  це обов'язковий елемент жіночого гардеробу, який, попри функціональне призначення, дозволяє робити модний акцент у створеному образі. З настанням осінньо-зимового сезону актуальність колготок зростає. Навіть ті модниці, які у весняно-літній період віддають перевагу панчохам, з настанням осінніх холодів хочуть утеплити свої ніжки за допомогою колготок модних фактур і кольорів.

Тренди осінньо-зимового періоду 2019 року

Дизайнери визначилися з модними осінньо-зимовими колготками на 2019 рік. Вони запропонували модницям декілька трендів:

  1. Колготки з принтом: леопардовим, камуфляжним, у горошок. Камуфляжні колготки  це один із головних хітів сезону. Дизайнери розробили цілу лінійку захисного малюнку. Є моделі з люрексом, який надає воєнному малюнку жіночності. Крім того, запропоновані моделі одного кольору, на яких камуфляжний малюнок одержано за рахунок більш щільного плетіння на окремих фрагментах колготок. Стилісти пропонують носити колготки з камуфляжним малюнком не тільки з одягом екстравагантного стилю, а додавати яскравого акценту до класичного стилю. Леопардовий принт буде доречним на вечірці або на дискотеці. Колготками в горошок слід розбавляти діловий стиль, щоб зробити його більш цікавим.

  2. Кольорові колготки. Дизайнери запропонували широку палітру яскравих і приглушених відтінків великої кількості кольорів. Таке різноманіття кольорів дозволить підбирати колготки під кожний образ, підкреслюючи свою елегантність.

     

  3. Кольорові колготки, у яких поєднано два й більше яскравих кольорів. Найбільш популярні малюнки  горизонтальні смужки, ромби і складні орнаменти. Такі моделі слід одягати з короткими шортами й спідницями.

  4. Колготки в сіточку. Дизайнери вивели на подіуми багато моделей у колготках у сіточку з різним розміром вічок. Модні кольори  чорний і бежевій. Їх радять поєднувати з діловими костюмами, джинсами з дірочками і трикотажними подовженими туніками.

     

  5. Колготки з імітацією панчіх. Такі моделі популярні вже не один сезон. Вони мають імітацію застібок пояса. Мода осені—весни 2019 року, окрім таких варіантів, пропонує панчохи з декором у вигляді мережива або повністю мережані, що не мають імітації підтяжок. Це робить їх схожими на ботфорти. Стилісти радять одягати такі моделі з модними короткими шортами, але тільки на відпочинок. В інших ситуаціях вони будуть недоречними.

     

  6. Чорні колготки — ще один хіт сезону. Окрім однотонних варіантів, які вже стали класикою ділового стилю, дизайнери запропонували більш цікаві моделі з оригінальними малюнками: ромбами, вигадливими візерунками, імітацією зав'язаних шнурків і стрілками, що розміщені вздовж задньої частини ноги. У холодну пору 2019 року стилісти пропонують поєднувати чорні колготки з одягом білого кольору та інших світлих відтінків. Такі образи виглядають складними й елегантними водночас.

  7. Блискучі колготи знову на піку моди. Багато представниць прекрасної половини людства вважають їх вершиною несмаку і навіть кітчем. Але цього сезону стилісти радять доповнювати ними образи для відвідування клубів і вечірок. Блискучі колготки додатково прикрасили стразами й паєтками. Причому строгі лінії візерунків уже не актуальні. Дизайнери запропонували розміщувати декоративні елементи у вигляді розсипу зірок на небі.

Щільні колготки модних кольорів і моделей дозволяють з настанням холодів утеплитися, створивши при цьому стильний образ. 

Зображення  pinterest.com. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше