Як вибрати ідеальний жіночий годинник

30 січня 2023
Редакція

Тренди змінюються ледь не щосезонно. Здається, і не вженешся за ними. Та є речі, які завжди тішитимуть око й залишатимуться доброю класикою. Одна з таких речей — годинник. Розглянемо в статті кілька правил вибору годинника для себе чи на подарунок. А докладніше про останнє читайте на сайті наших друзів. 
 

1. Визначте бюджет

Цей пункт зазвичай економить покупцеві багато часу. Подумайте, на яку суму розраховуєте, якого класу це буде годинник та для яких цілей. Тоді ви не будете так губитися, роблячи покупку, а знатимете, у якому сегменті шукати.

2. Зважте на якість

Крім самого механізму, зважте на три речі:

  • чехол;

  • скельце;

  • ремінець.

Не радимо вибирати ґумовий чи пластиковий ремінець. Вони з часом швидко зносяться і матимуть непрезентабельний вигляд. А також не виглядатимуть елегантно на вашій руці. Для ремінця рекомендуємо шкіру або метал залежно від вашого смаку.

3. Виберіть правильний розмір

Коли справа доходить до вибору правильного розміру жіночого годинника, пам’ятайте про одне — пропорції.

Пропорції дійсно дуже важливі. Добре підібраний годинник пом’якшить візуально ваше зап’ястя та надасть витонченості.

Часто у випадку з жіночими годинниками правило контрастів працює дуже добре. Тому якщо у вас елегантне та тонке зап’ястя, постарайтеся зіграти на контрасті — виберіть трохи більший годинник, класичний «хлопчачий розмір», який зустрічається в багатьох лініях у брендів. Він нагадує чоловічий годинник, але має трохи менший розмір.

Більший годинник, власне, підкреслить красиву лінію тонкого зап'ястя. І навпаки, якщо у вас "громіздке" зап'ястя, спробуйте підібрати менший і тонший годинник: це додасть вашій руці жіночності.

4. Механізм

Існують годинники з дуже різними типами механізмів. Але в цілому всі вони підпадають під ці категорії;

  • механічний;

  • кварцовий;

  • автоматичний.

Найкращий спосіб дізнатися, який у годиннику механізм — кварцовий, механічний або автоматичний — це подивитися на секундну стрілку.

Механічні годинники мають плавний і лінійний хід. Навпаки, секундна стрілка кварцових годинників видає різкіший хід, один раз на секунду.

5. Вибирайте серцем

Звісно, вибір за вами, як і визначення бюджету. Проте не радимо купувати дешеві годинники. Все-таки ці аксесуари — щось довговічне, що врешті показує ваш статус. 

Класичні моделі — те, що завжди буде безпрограшним вибором. Або ж можете зупинитися на чомусь більш яскравому. Головне — аби вам подобалося. Сяйте!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше