«Я ніколи не засуджував жінок, які хочуть красивого життя»: правила, за якими працював Лаґерфельд

12 березня 2019
Ліля Колісник

"Прощати  занадто просто. Я можу випадково забути, але не пробачити. Я віддаю перевагу помсті".

19 лютого 2019 року помер легендарний німецький модельєр і креативний директор дому моди Chanel Карл Лаґерфельд. На згадку про людину з великої літери, яка назавжди змінила уявлення про моду, згадуємо безсмертні цитати видатного дизайнера.

Карл Лаґерфельд — найвідоміше обличчя в світі моди. Він розкрив таланти багатьох відомих людей, заснував особистий бренд і відновив модний дім Chanel. Його обожнювали всі: від світових дизайнерів і моделей до звичайних людей. Чорні окуляри, акуратно зібране волосся і елегантний костюм — ми завжди будемо пам'ятати його саме таким. Згадуємо видатного Карла Лаґерфельда в його висловлюваннях.

Карл Лагерфельд про красу

«Не варто фокусуватися виключно на зовнішності. Наш досвід робить нас цікавими. Я вважаю, що для всіх нас можуть бути корисні ті часи, коли у нас не дуже вдалі дні — після них обов'язково настає час, коли ми знову стаємо фізично привабливим».

«Бажання бути красивою — насправді дуже небезпечна мотивація. Я вважаю, що респектабельного зовнішнього вигляду досить, щоб привернути увагу до свого внутрішнього світу і душі».

«Краща дієта — це оптимізм і щастя».

«Мені здається, татуювання жахливі. Це ніби ти ходиш в плаття Pucci кожен день».

«Коли я втомився від моди на довге і кучеряве волосся, а воно в мене саме таке, я почав збирати його. Сталося це в 1976 році. Хвіст — найпростіша зачіска. Для мене вона ідеальна, оскільки я не дуже обдарований перукар. Я не люблю гелі та інші засоби, використовую тільки білу пудру для укладання: моє волосся не таке вже й білосніжні від природи».

Карл Лаґерфельд про жінок

«Я ніколи не засуджував жінок, які хочуть красивого життя. Я ніколи не розумів чоловіків, які скаржаться, що жінкам потрібні тільки гроші. Самі ж дивляться на доглянутих жінок у красивих сукнях, від яких пахне приємним парфумом. Кажуть, краса вимагає жертв. Брехня! Краса вимагає грошей».

Карл Лаґерфельд про моду

«Спортивні штани — це ознака поразки. Якщо ви придбали їх, значить, ви остаточно втратили контроль над власним життям».

«Модні дизайнери — диктатори смаку».

Карл Лаґерфельд про життя

«Прощати — занадто просто. Я можу випадково забути, але не пробачити. Я віддаю перевагу помсті».

«Я завжди лягаю спати бездоганно чистим. Ще з дитинства. Коли я був дитиною, мама говорила мені: «Ти можеш прокинутися посеред ночі і раптово померти, тому піклуйся про те, щоб виглядати на всі 100%»».

«Книги — це наркотики в твердих палітурках. Я щасливий книжковий наркоман».

«Я сплю по 7 годин на день. Якщо вирушаю в ліжко о 02:00, то прокидаюся о 9:00. Якщо лягаю опівночі, прокидаюся о 07:00. Я не прокидаюся раніше: будинок може рухнути, але я буду спати рівно сім годин».

«Що мені подобається в фотографії, так це те, що в ній спійманий момент, який пішов назавжди, який неможливо відтворити».

«У мене більше книг, ніж полиць для них. І я всіх їх прочитав. Я, як Шварценеґґер, тільки качаю мізки. Я — мозгобілдер».

«Самотність — це найбільша розкіш, яку я можу собі дозволити. Мені просто необхідно бути наодинці із собою, інакше це вже буду не я».

 Зображення — pinterest.com.

Здійснено переклад.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше