«Всі. Свої | Діти »: все, що треба для літа, – на одній локації!

15 травня 2017
Редакція
Стильний сезонний одяг з нових колекцій українських брендів для дівчаток і хлопчиків різного віку, зручне взуття, оригінальні іграшки, а також безліч цікавих безкоштовних розваг – включаючи кулінарні майстер-класи від «Картата-Потата» та наукові експерименти від «Експериментаніум» – чекають на малюків і їхніх батьків 20 та 21 травня в Києві на Десятинній, 12 на маркеті «Всі. Свої | Діти».

«Назва нинішнього дитячого маркету – «Діти: все для літа» – говорить сама за себе, – розповідає автор і засновниця проекту «Всі. Свої» Ганна Луковкіна. – Наша мета – позбавити батьків необхідності бігати по магазинах у пошуках дитячих речей для нового сезону, адже на одній локації ми зібрали відразу все, що потрібно!».
   
Участь у маркеті, який займе два поверхи на Десятинній, 12, візьмуть понад 120 найкращих українських брендів дитячого одягу та взуття, а також – виробники різнопланових іграшок, меблів і текстилю для дитячої, різноманітних аксесуарів та інших товарів для дітей і майбутніх мам.
 
Серед брендів одягу, наприклад, особливу увагу варто звернути на Old school kids – виробника оригінальних лляних вбрань у ретро-стилі для юних лордів і леді. Ще – на бренд Les Petites, який напередодні сезону канікул і подорожей у рамках маркету презентує свою нову морську колекцію. Шанувальників стилю family look напевно зацікавить продукція бренду Double Grace. А батьків новонароджених повністю екіпірує молодий бренд NEWBORN, котрий виробляє все, що потрібно для малюків – пелюшки, боді, ковдри та ін.
 
Аби діти влітку не нудьгували, домашню колекцію іграшок варто поповнити кумедними м'якими «чудовиськами» від Objectum studio або крутими пазлами та настільними іграми від «Крокуй. Київ», за допомогою яких можна не лише розважитися, але й паралельно вивчити історію та сучасність нашої столиці.
 
Втім, на самому маркеті теж занудьгувати ніяк не вийде – для дітей заплановано безліч цікавих і, головне, абсолютно безкоштовних розваг! Так, в спеціальному творчому просторі на малюків чекають різноманітні розфарбовки, малюнки-тату та інші «малювалки» й «ліпилки». Фахівці творчої майстерні «Сверлик» навчать вашу дитину основам роботи з деревом і виготовлення різних цікавинок. Чарівники з «Експериментаніума» розкажуть і покажуть таємниці магії ... ой, тобто науки! А майстри кухарського мистецтва з «Картата-Потата» проведуть для малюків кулінарні майстер-класи, після яких юні шефи цілком зможуть скласти конкуренцію дорослим.
 
Також на маркеті можна буде побігати картонним лабіринтом, досхочу повалятися на кріслах-мішках, перекусити на смачному фуд-корті – на відкритій терасі з видом на Поділ. І при всьому цьому – провести час не лише весело, але й з користю, легко і швидко придбавши все, що потрібно дитині в новому сезоні.
 
Втілити в реальність ідеальний сценарій сімейного вихідного дня можна буде вже цього вікенду, 20 і 21 травня, на Десятинній, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше