...ТИ...

2 травня 2014
Liliana
Наскільки ви відверті самі із собою...? Під словом "відверті" я маю на увазі те, наскільки ви добре знаєте своє тіло? І це питання в мене, напевно, стосується більше жінок. Не хотіла б оминути увагою чоловіків, але... З підліткового віку юнаки тим і займалися, що досліджували своє тіло і те, що приносить задоволення. Тому чоловіки, опанувавши ази отримання задоволення вирушають на полювання. Перші два - три роки це стан агонії, бо і по-інакшому я не можу назвати цей безперебійний процес альфа-самців у пошуку заради реалізації і самоствердження - "так! я альфа-самець!!!!". 

А що в цей час роблять жінки (дівчата)? Зважаючи на те, що, зазвичай, це пуританське виховання, то вони ніяк не можуть собі уявити процес переходу від цнотливої, незайманої дівчини до зрілої і досвідченої жінки. Саме виховання в сім'ях, де нічого не можна до одруження, створюють психологічні проблеми в розвитку жіночої сексуальності. Дівчатам здається, що чим коротша спідничина, чи то заширокий пояс, тим вона є привабливішою, сексуальнішою і бажаною. А насправді... що дівчата знають про сексуальність і в чому вона проявляється?

Саме на це питання жодна жіка не зможе відповісти, адже все починається із внутрішнього самозадоволення. До прикладу - чоловіки (юнаки) займаються самозадоволенням одразу, як тільки проявляються певні фізичні прояви. А чим в цей час займаються дівчата, коли є вже яскраві ознаки статевого дозрівання? Практично, жодна дівчина, побачивши зміни свого тіла, нічого не робить для того, щоб пізнати себе, і те, що приносить задоволення. Жінка (дівчина), знаючи теоретично, що існує таке поняття як "оргазм" не пізнає його ні до початку статевого життя, а, можливо, і взагалі ніколи не відчувала. Отримувати задоволення від сексу - це ще далеко не отримання задоволення від оргазму.

Пресловуті точки "G" - вони існують!!! І чи не вартує зрозуміти, що може задовільнити саму себе, окрім телефонів, сумочок і фальшивих лейблів? Не відчувши себе на вершині задоволення, жінки самі потрапляють у пастку - від першого процесу вони чекають чогось надзвичайного і незабутнього. Прокиньтесь!!! В цьому випадку - це проста фізіологія, яка не може принести задоволення апріорі. Ви і так не зможете отримати задоволення до тих пір, поки ваше тіло не пристосується до змін і поки ви самі чітко не зрозумієте - що це справді "оргазм" і які відчуття виникають при цьому.

Жіноча сексуальність - це те, чого ні ви, ні я не можемо пояснити. Адже ми самі на себе дивимося з одного боку, а навколишні вас сприймають по-іншому. Сексульність - це як магнетизм... від тебе не можливо відвести погляд, хочеться вловити кожен твій жест, рух, слідкувати за твоїми п'янкими устами. Намагатися вловити ледь вловимий аромат парфума. Ти граційна, як дика кішка, як пантера... і твоя хода заставляє обернутися і надовго затамувати погляд на тобі. Ти випромінюєш сексуальну енергетику, енергетику задоволеної жінки і... чоловіки як метелики злітаються на твій вогонь... твій внутрішній вогонь...
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Модульні будинки: з яких матеріалів їх виготовляють?
Якщо ви цілком серйозно задумалися про купівлю модульного житла, а ваша бабуся постійно запитує щось на кшталт “який це будинок за три тижні, з чого вони його роблять і як воно має триматися?”, то ця стаття написана саме для неї.
Читати більше
Залаштунки успіху бренду. Чи правда, що шкіряні вироби LuckySrore приносять удачу?
Це історія подружжя Олі та Миколи, які разом, пліч-о-пліч втілили свою мрію, реалізація якої розпочиналась з виготовлення шкіряних гаманців у імпровізованій домашній майстерні.
Читати більше