​Що послухати або Нові альбоми у світі рок музики

18 серпня 2015
Олександра
Послухати щось новеньке - бажання кожного меломана. На щастя, зараз російські музиканти залишають наш ринок, звільняючи нішу для більш якісного європейського та американського продукту. До того ж, цей рік взагалі став бумом у музичній сфері. Розглянемо основні новинки, які були випущені рок музикантами у цьому році та ті, що тільки-но плануються.

Для тих, хто любить Power Metal

Чудовим варіантом стане Powerwolf з їх альбомом "Blessed&Possessed". Німці з типовою для них сатирою на серйозні теми стануть прекрасним супроводом для тих, хто цінує якісний музичний саунд. По своїй суті, альбом схожий з минулими роботами і поціновувачам важких гітарних рифів сподобається. Окремо зазначимо, що лірика в більшості направлена на висміювання церковників та якихось подій, пов’язаних з ними. Такий собі німецький гумор, в якому відображається весь недосконалий світ. Підбиваючи підсумки, зазначимо, що робота сподобається тим, хто шукає якісний Power Metal.

Для любителів індастріал-металу

Ну, як же не згадати Oomph! з їх роботою "XXV"? Це, мабуть, одна з найбільш очікуваних новинок у сфері індастріал металу. І 31 червня прихильники таки дочекались виходу творчої роботи колективу. Варто зазначити, що українці мали змогу почути одними з перших їх нову концертну програму на фестивалі ЗахідФест. Що можна сказати про альбом? Справжній бородатий індастріал метал, з важкими і мелодичними ритмами. Професійний звук, гарний музичний супровід, все зібрано у цілу якісну картинку, з якою варто познайомитись справжнім прихильникам представленого музичного стилю.

Для любителів мелодичних ритмів

Nightwish з їх роботою "Endless Forms Most Beautiful" стане в нагоді. Ця перша студійна робота гурту з новою вокалісткою була представлена світу в кінці березня. Альбом вийшов досить мелодійним та сподобається тим, хто полюбляє симфонічні ритми. Як і всі роботи музикантів, результат творчих пошуків вилився у досить непогане звучання. Гарний професійний звук, якісне співставлення гітарних ритмів, чудовий вокал та органічні тексти все це гарантує насолоду тим, хто полюбляє симфонічний метал.

Для тих, кого цікавить щось веселіше

Saltatio Mortis з їх роботою "Zirkus Zeitgeist" саме те, що потрібно. Якщо казати загалом, то творчість гурту - це трохи незвичний німецький фолк, позначений як "середньовічний метал". Сама робота має досить якісний музичний саунд, де відображена типова німецька сатира та гумор. Не дивлячись на те, що робота включає і серйозні теми, наприклад воєнні пісні, загалом все виглядає дуже позитивно. Гарні глибокі тексти, непогане поєднання інструментів, оригінальне оформлення деяких треків, незвичне альтернативне звучання вкупі з волинками сподобаються любителям фолькової, европейської музики.

Що ще? 

В цьому році відзначилися синглом Океан Ельзи, після чого повинен з’явитися альбом. Але дату випуску не називають, тому поки що доведеться чекати та слухати декілька пісень, що вже з'явились у медіа-просторі.

Також цього року свій альбом видають видатні дідусі speed metal - "Motorhead". Не дивлячись на величезні проблеми зі здоров’ям, Лемі та компанія все ж таки записали свою творчу роботу, яку представлять 28 серпня. Окрім цього 21.08 альбом представить і Disturbed. Варто зазначити, що їх відео на пісню з цієї творчої роботи вже зібрало рекордне число переглядів - більше ніж 5 млн.

Ознайомитись з майбутнім і вже випущеним матеріалом гуртів можна в інтернеті, де колективи традиційно викладають свої записані пісні. 

Якщо вас зацікавила ця стаття, радимо вам також почитати:
Сучасна якісна українська музика є!
Гурт "The Gitas" - каліфорнійський ф'южн з українським присмаком
ТОП-100 найпопулярніших пісень в Україні (початку 2015 року)

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше