Романтика для закоханих: як організувати незабутнє побачення

24 березня 2021
Редакція

Любов робить нас чарівниками. Якщо ви плануєте подарувати коханій чарівне побачення, ми підкажемо як організувати романтичну вечерю, де краще провести вихідні, та як зробити, щоб цей день назавжди залишився у вашій пам’яті.

Створіть романтичну атмосферу

Найприємніші моменти повинні супроводжуватися затишною атмосферою і можливістю побути удвох. Якщо ви плануєте на деякий час сховатися від усіх та залишитися с коханою наодинці, подбати про приміщення краще заздалегідь. Кімнату чи будинок радимо прикрасити живими квітами, свічками та романтичною атрибутикою у формі сердечок, ангелів або білих голубів. Можна проявити творчість та зробити такий декор власноруч. Наповнити квартиру неповторним ароматом допоможуть розкладені в декількох місцях палички кориці та ванілі або апельсини та грейпфрути, утикані гвоздикою.

Для романтичної ніжності підійдуть джакузі на двох або тепла ванна з пелюстками троянд.

Запросіть на вечерю

Запланували романтичну вечерю? Обов’язково подбайте про скатертину та красивий посуд. На столі повинно бути, як на картинці: вишукано, стильно та спокусливо. Святкове оздоблення столу, свічки й тиха мелодійна музика якнайкраще налаштовують на романтичний лад. 

Меню на двох не варто перевантажувати надмірно важкими стравами, щоб вас не потягнуло в сон. Адже після вечері краще потанцювати, прогулятись нічним містом, покататись у кареті туристичним центром та старовинними вуличками або «потонути» в обіймах один одного.

Радимо замовити обід в ресторані, щоб не стояти біля плити, або організувати солодкий стіл із солодощів, які любить ваша половинка. Замовити макарони, еклери, тістечка, цукерки, торт та інші кондитерські вироби у Львові за найкращою ціною можна онлайн на https://mavkacake.com з доставкою у будь-який куточок міста. Враховуйте, що деякі продукти, такі як мигдаль, полуниця, авокадо чи шоколад є природними афродизіаками, тому усі кондитерські вироби Мавка з асортименту, виготовлені з якісних та натуральних інгредієнтів, будуть саме доречні.

Відкривайте світ разом

Побачення — це емоції. Тому й місце для нього необхідно придумати таке, де ви удвох отримаєте незабутнє враження. Відмінно підходять парк атракціонів, каток, боулінг, виставка картин або театральна вистава.

Можете запропонувати коханій невелику подорож. В Україні багато цікавих локацій, на огляд яких вистачить пару днів. Краще, якщо ви обоє потрапите туди вперше. Таке побачення гарантовано набагато яскравіше залишиться в пам’яті, ніж ті місця, де ви буваєте з коханою регулярно.

Пропонуємо провести вікенд у заміському будиночку або влаштувати відпочинок на мальовничому озері. Візьміть в прокат човен та на воді зустріньте захід сонця чи світанок. Такий початок або кінець дня залишить незабутні враження, які можна посилити невеликим пікніком — сирною тарілкою, піцою або навіть рибною юшкою, якщо ви візьмете з собою вудки.

Ловіть миті

Не залишайте жодне побачення без фотографій. Хоча б кількох. Фотознімки — це ваша спільна історія, яка об’єднує, і через багато років допомагає зберігати цінні моменти. Чудова ідея — 31 грудня кожного року відбирати найкращі фото та друкувати їх, щоб зробити ваш спільний альбом кращих фотографій за рік.

Закоханим не потрібні розкішні декорації та антураж. Щасливими їх роблять яскраві враження та емоції, які приємно дарувати й отримувати. Бажаємо вам відмінного вечора з коханою людиною!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше