#NEXTSTEP with Ukrainian Fashion Week

"Кожна подія, яка сьогодні відбувається в країні, всупереч обставинам, несе найважливішу ідею – ми всі робимо наступний крок. Демонструючи бажання і вміння створювати нове, стабільність і віру у власні сили, власний талант і професіоналізм, українські дизайнери створюють майбутнє для своїх брендів і галузі в цілому – презентують колекції осінь-зима 2015-2016 на подіумі UFW".

Next Step – гасло 36-го українського тижня моди, який проходитиме з 18 по 25 березня. Звучить дуже оптимістично, і нова програма, презентована нещодавно, говорить про те, що у організаторів дуже серйозні наміри. Для мене це буде другий тиждень моди, чекаю його з нетерпінням, адже мова йде не лише про моду, а й про талановитих людей, митців, яким є що сказати і показати.

Окрім подіуму організатори підготували насичену програму, в яку увійдуть 14 спеціальних проектів, серед яких особливо цікавими мені здаються:

#UKRAINEINSPIRED

Цього разу до соціального проекту запрошені українські ілюстратори, що є активними учасниками проектів UFW та переможцями Міжнародної бієнале fashion-ілюстрації IMAGO – дует BRATY, Ліліт Саркіcян, Марія Крутоголова, Анна Хоменко та Олена Лондон.
 

#ДЖОК

Допрем'єрний показ фільму "ДЖОК" відомого українського дизайнера Олексія Залевського, який відкриє Ukrainian Fashion Week.
 

#OBJECT 21.21 by katja bereznitsky

Дизайнер Катя Березницька представляє Object 21.21 – інтердисциплінарний арт-проект на межі візуального мистецтва, антропології та актуальної моди.
 

#ВИТОКИ

Спільний проект Національного центру народної культури "Музей Івана Гончара" та Яни Червінської за підтримки телевізійного шоу "Супермодель по-українськи" (Новий Канал).
 

Fashion-ілюстрація на майданчику Ukrainian Fashion Week

Продовжується співпраця UFW з провідними фешн-ілюстраторами країни. Масштабна робота молодої дизайнерки Дар'ї Кривохижі "Бути іконою стилю всюди" прикрасить один із fashion-просторів Мистецького Арсеналу.
 


І багатоінших цікавих подій. Детальніше – за посиланнями:

Офіційний прес-реліз

Офіційна програма

Інформація про квитки

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше