Круасани в Києві від «GamaBC» – вигода від покупки оптом

17 липня 2020
Редакція

Круасани оптом й інша апетитна випічка в Києві та інших великих містах України набирає все більшої популярності. Незважаючи на калорійність, така хлібобулочна продукція користується все більшим попитом, оскільки це смачно і дає можливість перекусити в будь-який момент — у дорозі, офісі, на прогулянці.

Компанія «Gama Fresh Sandwiches» («GamaBC») є великим виробником і постачальником хлібобулочних виробів. Компанія працює по всій Україні, реалізуючи круасани за доступними цінами. Використовують виключно натуральні складові, при випічці витримані всі необхідні вимоги стандартів ЄС, що підтверджується необхідними сертифікатами. Відсутність шкідливих добавок і насичених жирів, які є баластом для людського організму, сподобається шанувальникам здорового харчування.

Компанія «Гама БЦ» строго контролює весь процес приготування хлібобулочних виробів, удосконалюючи нові технології і рецептуру.

Вигоди при покупці оптом круасанів від «Gamabc»

Чому вигідно купувати нашу продукцію оптом?

  • великий асортимент і висока якість продукції;
  • система знижок для постійних клієнтів;
  • ми застосовуємо сучасну високотехнологічну апаратуру, виготовляючи випічку і доставляючи її;
  • при доставці замовлень використовуємо авто з холодильними камерами;
  • замовляючи продукцію вартістю від 400 грн, клієнт отримує гриль або мікрохвильовку в користування на вибір.

Ми працюємо з кафе, офісами, ресторанами та супермаркетами, з огляду на будь-які побажання наших клієнтів.

Вибір хлібобулочної продукції

При виготовленні круасана використовується листкове або дріжджове тісто. Саме тому він має повітряну консистенцію і просто тане в роті. Круасани люблять дорослі і діти, це солодкий символ Франції.

Наша випічка може містити різну начинку:

  • згущене молоко;
  • шоколад;
  • фруктові або вершкові наповнювачі;
  • сир;
  • курку чи шинку.

Трохи пізніше виріб присмачується спеціями: сіллю, цукром, рафінованою соняшниковою олією, гірчицею, куркумою тощо, які покращують смак готової продукції. Круасани від «Gamabc» є здоровою і смачною їжею — прекрасна альтернатива звичайному фаст-фуду. У продукті відмінно збалансовані вітаміни, білки, вуглеводи і мінерали.

Продукти, з яких буде готуватися випічка, проходять ретельний відбір з нашого боку. Ми працюємо з тими постачальниками, які можуть надати якісні продукти згідно високим стандартам нашої пекарні.

Технології приготування

Для отримання сирного суфле, яке не розвалиться в руках, наші пекарі використовують масло жирністю від 85 %, строго дотримуючись усіх необхідних технологічних процесів. Застосовується особлива технологія по замісу тіста з подачею певної кількості кисню. У процесі приготування випічки важливо все — від температури (не вище 16 ºС) до товщини і кута повороту тесту при нарізанні. Секрет ідеальної випічки — якісні продукти й особливі технології професійних пекарів, максимум уваги до процесу і любові до вибраного ремесла.

Компанія «GamaBC» доставляє круасани й іншу продукцію в будь-який регіон України, включно з Києвом. Ви можете замовити наші послуги по телефону, через Viber, Telegram або онлайн-чат на сайті.

Інші наші продукти (готові обіди, гамбургери, чіабату, піца та ін.) користуються великим попитом як серед прихильників здорового харчування, так і серед тих, хто зайнятий офісною роботою і хоче смачно поїсти на робочому місці.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше