Колективна виставка живопису

22 лютого 2022
Ніколь

З 9 по 20 лютого в галереї «MODI Art&Wine Gallery» проходила  колективна виставка живопису. Що ж цікавого там можна було побачити?

На виставці було представлено більше ніж п’ятдесят картин від двадцяти авторів у різних стилях та жанрах живопису. Такі як реалізм, імпресіонізм, експресіонізм, академізм, романтизм, фовізм, примітивізм, графіка. Величезне розмаїття чудових картин талановитих художників точно не залишить байдужими справжніх цінителів арту. Більшість з них можна буде придбати. Також неможливо не відмітити чарівну атмосферу яка панує у цій галереї.. дуже творча та надихаюча! Тут постійно проходять виставки на різну тематику. Тож закликаю усіх любителів художньої творчості відвідати хоч раз цю галерею, щоб з головою зануритись у світ мистецтва.

 Цього разу на виставці були представлені роботи художників - Маргарити Пендюр, Ірини Федорченко, Чепели Анастасії, Світлани Степанової, Тимченко Софії, Оксани Морар, Анастасії Лазаренко, Івана Охрименко, Оксани Ганіної, Рози Матеуш, Тетяни Руденко, Ганіної Оксани, Наталії Кушнір (Гонтар), Наталі Гінс та ін.

  Нижче будуть представлені декілька робіт з виставки.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com