"Дикий сон розуму": живопис Крістіни Кириліної

18 квітня 2017
Svetlana Bagaeva
Арт-галерея "Мануфактура" 22 квітня презентує виставку живопису "Дикий сон розуму". Автор картин – молода талановита художниця Крістіна Кириліна, випускниця факультету монументально-декоративного живопису академії ім. С.Г. Строганова.

"Дикий сон розуму" - це смілива спроба дати пояснення різним сторонам людської сутності, часто непідвладним розуму. Крістіна малює приховані страхи, чи то страх самотності, чи можливість бути непочутим, гонитва за славою, ідеальною красою чи вічною молодістю ... У приреченій на поразку боротьбі з людською природою і невблаганним плином часу, люди забувають про те, хто вони є, витрачають себе і гублять справжні цінності. Майстер ставить перед глядачем складні філософські питання, відповідь на які кожен повинен знайти в своєму внутрішньому світі.

Картини наповнені символічними образами. Кожен складовий елемент розповіді має своє метафоричне значення. Художниця нерідко використовує гіпертрофовані деталі, грає з масштабами і простором усередині полотна, поєднує, на перший погляд, непоєднуване в пошуках особливої ​​художньої гармонії.

Матеріал для картин - враження, отримані під час подорожей і спілкування з людьми, які населяють віддалені куточки нашої планети. Все це складається в кольоровий калейдоскоп подій та емоції на полотнах. Крістіна багато мандрує, при цьому цілком довіряючи долі та випадку. Одного разу за три тижні на мотоциклі вона підкорила 14 країн.

Крім того, художниця надихається власними сновидіннями. Майстер знаходиться в постійному пошуку нових образів, деталей, колористичних рішень і, звичайно ж, тем. Звідси стильове розмаїття і вибір образотворчих засобів для втілення задуму. Кристина майстерно володіє широким діапазоном художніх технік: олійний живопис, фреска, мозаїка, працює в скульптурному рельєфі та сграфіто.

Її роботи є надбанням приватних колекцій України, Росії, Білорусії, Німеччини, Франції, Англії та Польщі.

Доповнить виставку живопису унікальний майстер-клас. Використовуючи новітню розробку Tilt Brush, Крістіна Кириліна покаже, як створюються живі картини у віртуальній реальності. Полотном стає простір навколо, а традиційні фарби і пензлі замінюють іскри, язики полум'я, краплі дощу або зірки. Зображення є тривимірним. Його не лише можна обійти з усіх боків, але й навіть побувати всередині нього. Намалювати і побачити об'єкти можна за допомогою спеціальних окулярів віртуальної реальності. 

Виставка триватиме з 22.04.17 до 19.05.17

Вхід вільний 

Адреса: Обухівське шосе, 2
Час роботи: Щодня з 11.00 до 21.00
Інформація за тел: +38 (044) 200-9747
Електронна пошта: pr.art.manufactura@gmail​
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше