Джамала дасть унікальний концерт у Львові на ALFA JAZZ FEST

9 червня 2016
Аня Остапчук
На міжнародному фестивалі Alfa Jazz Fest Джамала стане одним з хедлайнерів. 28 червня на головній сцені, імені Едді Рознера, глядачі зможуть побачити переможницю цьогорічного Євробачення. Власне, для концерту на фестивалі співачка підготувала унікальну програму, яка отримала назву "The Soul of Jamala".
 


Співачка розділила виступ на дві частини: перша - у супроводі джазового квартету виконає авторські композиції різних років, джазові стандарти та кримськотатарські народні пісні, а в другій - пісні з нового альбому "Подих". "The Soul Of Jamala" - це унікальна програма, яка буде виконана лише у Львові на Alfa Jazz Fest - 2016.


Нагадаю, Alfa Jazz Fest - це міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно відбувається у Львові. Цього року фест відбудется 24-28 червня. Організатор фестивалю - ТзОВ "Леополіс Джаз", творчий куратор - джазовий експерт Олексій Коган. Програму концертів можна переглянути ​​на офіційному сайті фестивалю: www.alfajazzfest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше