" Дари недосконалості. Як полюбити себе таким, який ти є “ Брене Браун.

10 липня 2018
Шадрина Анна

Книга дуже цікава і повчальна вона дає змогу замислитись над тим, що нам заважає жити щиросердним життям, як позбутися перфекціонізму, про довіру, як позбутися тривожності, припинити сумніватися у собі, стати сміливими, про взаєморозуміння, віру, силу кохання, а головне про ілюзії ідеальності яка настирливо  наспереслідує.

Що таке недосконалість? Це те що вигадали люди.

Багато з нас “ не відповідають стандартам” які нам ускладнюють життя.

Кожного дня ми можемо побачити, почути, що ми недостатньо стрункі, привабливі, успішні, заможні, не модні, як нам говорити і про що мовчати, що нам слухати, читати,дивитися.

Це все нам заважає бути щасливими. Найголовніше знайти, зрозуміти себе.

І завжди бути собою цього не потрібно соромитися, що ти не такий як всі.

Бо це дуже страшно і нецікаво.

Ця книга наповнена важливими поняттями, як співчуття до себе, прийняття себе і вдячність, як не засуджувати інших, просто жити власним життям.

Десять дороговказів які сприяють щиросердному життю у злагоді з собою та світом. Приклади з власного життя та опитувань.

Головне залишатися собою і припинити носити “маску досконалості” та “крутизни”.

Вірити у себе, розвиватися, радіти, кохати, бути самодостатніми, танцювати, співати і відривати на повну.

Правда полягає в тому, що осмислені зміни- це процес. Він може бути неприємним і часто ризикованим, особливо якщо йдеться про визнання своїх недоліків, сприйняття власного “Я” і вміння поглянути світу в очі і сказати : “ Я такий, який є”. Головне не боятися змін, інколи вони можуть змінити життя на краще.

Сподіваюсь коли ви прочитаєте цю книгу вона вам сподобається і допоможе.

Залишайтесь собою.

Дякую.


 


 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше