Чи може якісний сервіс для майстрів в сфері б’юті бути безкоштовним в Україні?

19 квітня 2021
Редакція

Чи може якісний сервіс для майстрів у сфері б’юті бути безкоштовним в Україні?

(спойлер: так, може!)

  Робота успішного спеціаліста в сфері б’юті  це різноманіття аспектів, про які завжди варто пам’ятати. Запис клієнтів, відміни бронювання, постійні переноси візитів нещадно забирають час. Беззаперечно, у професійних майстрів існує постійна необхідність структурувати записи. На щастя, у наш час уже непотрібно відповідати клієнтам: ”На жаль, я не маю змоги записати Вас в даний момент, перегляну графік в блокноті та зателефоную пізніше”. Для таких цілей можна використовувати зручний додаток та автоматизувати частину своєї роботи. Який саме додаток?

Багатофункціональний додаток GoBeauty

 Основною метою створення програми було полегшення роботи майстрів, а також спрощення пошуку необхідних послуг, запис клієнтів.

Додаток — надійний помічник для спеціаліста в:

 управлінні своїм робочим графіком;

 формуванні клієнтської бази та веденні комунікації з клієнтами в чаті;

 відправці автоматичних повідомлень-нагадувань клієнтам про те, що скоро у них запланований візит до спеціаліста;

 прийомі оплати банківською картою.

 Додаток надає можливість завжди контролювати свій робочий графік та клієнтообіг. Функціонал додатку дозволяє надавати рекламні послуги: опишіть свої професійні навички, вкажіть освіту, додайте сертифікати, портфоліо та просувайте себе. Ви думаєте, що реклама  це по замовчуванню платна послуга? Ні, додаток надає таку можливість абсолютно безкоштовно!

 Використовуючи багатофункціональний додаток GoBeauty ви отримуєте ряд переваг:

  • Залучення нових потенційних клієнтів;
  • Можливість зробити Ваше ім’я та бренд більш пізнаваними серед цільової аудиторії;
  • Можливість спростити пошук необхідної послуги для клієнтів. Тепер пошукова система google непотрібна. Всі майстри, всі послуги у додатку в смартфоні;
  • Відображення історії відвідувань кожного клієнта;
  • Можливість аналізувати кількість записів з розбивкою по днях;
  • Можливість зв’язатися з клієнтами, які давно не записувалися на послуги;
  • Простий інтерфейс програми, зрозумілий навіть дитині:
  • Всі дані про записи зберігаються на сервері та доступні в будь-який час і з будь-якого пристрою. Інформація надійно зберігається, відсутня ймовірність її часткової чи повної втрати;
  • Запис на послугу через додаток  це ще й гарантоване отримання додаткових бонусів з можливістю їх подальшого використання на шопінг на сайті parfums.ua:
  • Можливість формування єдиної бази клієнтів із всіма необхідними контактними даними.

 Чи може додаток для майстрів у сфері б’юті бути безкоштовним? Існує стереотип, що якісний сервіс обов’язково має коштувати дуже дорого. Звичайно, реалії такі, що найчастіше це є абсолютною правдою: за користування додатками, як правило, потрібно вносити щомісячну абонплату, яка найчастіше підвищується пропорційно зростанню функціональних можливостей програми.

 Створивши безкоштовну програму, ми зруйнували цей стереотип. Додаток абсолютно безкоштовний незалежно від кількості записів. Додаток GoBeauty безкоштовний назавжди!

 Завантажуйте мобільний додаток GoBeauty, впроваджуйте його в роботу та будьте на крок попереду від ваших основних конкурентів!

Версія для AndroidВерсія для iPhone.

 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше