Бренд “BCBGMAXAZRIA” наполовину... український!

10 квітня 2013
Редакція

Мацевицька aka Азрія?

До заміжжя відомого дизайнера звали Любов Мацевицька. Вона народилася 8 листопада 1967 року в Києві. Ще з малечку займалася балетом – "Мене завжди цікавило мистецтво. Особливо балет, але потім я помітила, що більше мене захоплювали саме костюми в ньому" - говорить жінка в одному з інтерв’ю.

Коли Любові Мацевицькій виповнилося 13 років, її батьки мігрували до США. А ще через 6 років українка поступила до Лос-Анджелеського Інституту моди і дизайну товарів. Цей вибір професії дня неї був ідеальним шляхом зробити кар’єру, яка би включала творчість. Вона і так досить багато часу проводила малюючи ескізи одягу і з часом зрозуміла, що необхідно знайти практичне застосування її креативності і тоді батьки заохотили її саме до дизайну одягу.
 

"Хороший стиль, хороше ставлення" - хороший смак українки

У 1991 році Любов стала частиною компанії BCBGMAXAZRIAGROUP, а вже через рік вийшла заміж за її засновника, ставши місіс Азрія. Саме українка запропонувала назву для цієї марки - "Bon Chic Bon Genre" (BCBG), що в перекладі з французької, а точніше паризького сленгу, означає "Хороший стиль, хороший клас".

Якщо Любов прийшла на роботу до BCBGMAXAZRIA, коли компанія була ще не надто відомою і не надто великою, якщо вона робила тільки перші кроки у модному бізнесі, то уже через декілька років вона почала набирати досить широких обертів, набула досить хорошого іміджу. Чому ж так сталося?

Макс Азрія цілком довіряв смаку своєї української дружини і її професійному чуттю, і тому надав їй можливість, свободу робити те, що їй подобається. І під впливом Любові даний бренд перетворився в один із провідних американських дизайнерських будинків, з колекціями, які включали вечірні плаття, джинси, верхній одяг, взуття, купальники, сумки та шкіряні аксесуари. На даний момент BCBGMAXAZRIA – один із найвідоміших брендів, а місіс Азрія завдяки своїй якісній дизайнерській роботі стала членом Ради модних дизайнерів Америки (CFDA).

Мова "Фатальної жінки"

Колекція весна-літо 2013 бренду BCBGMAXAZRIA уже побачила світ. Плаття виконані в стилі спорт-шик і на них присутні багато шкіряних і мереживних елементів. Проте, як каже українка, знявши всі ці ремені можна получити зовсім іншу колекцію. І дійсно, без шкіряних елементів, блузи і плаття перетворюються в романтичні моделі для побачень і навіть для офісу. Ще Любов додає, описуючи цю колекцію: "Ми подумали, що жінка має спокусити просто стоячи, нічого не говорячи і не показуючи надто багато оголеної шкіри. Це ще один тип мови – мова "Фатальної жінки"".

Варто також зазначити, що українка найбільше любить запрошувати в ролі моделей своїх співвітчизниць й інших слов’янок.

"Ти модна, коли почуваєш себе чудово"

Також Любов часто говорить: "мода – це коли людина виглядає добре і почуває себе чудово, тож необхідно вибирати той стиль, в основі якого буде те, що дивиться неперевершено саме на ній".

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше