Базовий літній гардероб: ТОП-7 брендів Made in Ukraine!

1 серпня 2016
Редакція
Літо у самому розпалі! Саме зараз всі ми хочемо виглядали по особливому привабливо, адже коли як не влітку є можливість продемонструвати свою красу та стиль. Для тих, хто збирає валізи у відпустку, чи просто підбирає для себе літній одяг для міста, ми підготували добірку найкращих українських брендів, які допоможуть вам оновити свій базовий гардероб речами must have сезону. Їх легко поєднати між собою та кожного разу ваш новий образ буде не менш яскравим, красивими та модними.

Paliy Studio

Paliy Studio – це дизайнерський проект, заснований молодим і талановитим модельєром Анною Палій. У своїх колекціях вона втілює власні творчі ідеї, враховуючи останні тенденції моди. Одяг Studio Paliy дозволить кожній жінці підкреслити свою індивідуальність та вишуканий смак. Таке вбрання доповнює всю неповторність вашого внутрішнього світу. Головною цінністю бренду є гармонія дизайну, стилю та якості. Дизайн – це та ознака, на яку ви перш за все звертаєте увагу перед покупкою, а матеріали і якість виробу – це ваші відчуття та комфорт під час носіння. Тому у кожній моделі дизайнер прагне об’єднати ці головні якості.
 

Бренд Paliy Studio створює сезонні і капсульні колекції, речі бездоганного крою лише з якісних натуральних матеріалів. Саме тому кожна нова колекція це мистецтво, в якому якість доповнюється візуальною досконалістю.

В асортименті ви знайдете як моделі одягу на кожен день, так і шикарні вечірні та коктейльні сукні та якісні вироби з трикотажу. Дизайнер також займається пошиттям класичного та універсального одягу штанів, шортів, костюмів та суконь, речей, якими ви легко зможете замінити набридливий офісний стиль.
 

У базовому літньому гардеробі кожної модниці повинні бути стильні жіночні штани. А для красунь, які звикли перебувати в центрі уваги, – рожеві штани та красивий топ з рюшом від бренду Paliy Studio. Доповніть вигляд улюбленими аксесуарами та стильними туфлями.
 

Літо – зірковий час для суконь. Оберіть свою ідеальну сукню з натуральних тканин в асортименті бренду Paliy Studio, вона додасть вам впевненості в собі та зробить ваш образ жіночним та яскравим.
 
Середня вартість:
Костюм (штани і топ) 2050 грн
Сукня 1500 грн (1620грн)
Штани 1120 грн


Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете тут:
http://www.studio-paliy.com/
або https://www.facebook.com/StudioPaliy/

MIA

Чому ми всі так любимо стиль casual в одязі, так це через його універсальність. Для сучасної стильноі молоді він є просто незамінним, тому що поєднує в собі актуальність, зручність та комфорт.
 
Яскравим представником цього стилю серед українських виробників є чудовий бренд MIA, котрий виготовляє стильні, зручні та комфортні речі, які відповідають останнім модним тенденціям та чудово підійдуть кожній модниці. Бренд пропонує різноманітні моделі, які повністю відповідають сучасним тенденціям та легко іксуються між собою. Тож ви зможете створити свій гармонійний гардероб без зайвих зусиль та витрат. Всі моделі виготовляються у лімітованій кількості, а це означає, що ви завжди будете оригінальні та ексклюзивні.

Цього літа ваш гардероб повинен поповнитись чарівною довгою сукнею з опущеною лінією плеча від бренду MIA. Такий фасон просто мастхев у цьому сезоні. Це той випадок, коли жіночність та сексуальність поєднуються в одному вбранні. До того ж, ця сукня з натурального льону з високими розрізами, які подарують бажану прохолоду у спекотну погоду.
 
Сукня-комбінація є основним трендом літа 2016. Якщо ви досі не придбали універсальну і функціональну сукню-комбінацію, тоді зверніть увагу на дуже жіночний, ніжний, м’який варіант від чарівного бренду MIA. Поспішайте, вона чекає саме на вас!
 
В базовому гардеробі кожної модниці просто повинні бути універсальні брюки білого кольору. У MIA вони стильнозвужені та вкорочені. Така модель чудово поєднуватиметься з верхом різних кольорів, але кращим вибором стане батистовий топ-бюстье на тоненьких бретелях – це саме те, що потрібно для літніх прогулянок.
 
Дізнатися більше ви можете тут:
www.mia-studio.com.ua 
або https://instagram.com/miastudio_/

Grishko design

Харківський бренд жіночого одягу Grishko design заснований молодим, талановитим дизайнером Каріною Грішко. Хоч сам бренд існує відносно недавно, досвід роботи дизайнерки у сфері моди – більше десяти років. Вона точно знає, що потрібно українським модницям та чим їх здивувати.

Grishko design пропонує, в основному, комфортний і красивий жіночий одяг в європейському стилі з елементами асиметрії. Простий крій, фасони і кольори, якісні та водночас прості матеріали – ось головна концепція бренду.
 
Одяг від Grishko design виглядає елегантно та актуально: мінімалізм – в тренді впродовж останніх сезонів. До того ж, такі речі прекрасно комбінуються з чим завгодно. Наприклад, цього літа у вашому базовому гардеробі просто мусить бути кілька трендових топів з оригінальним принтом. Їх можна вдало поєднувати з яскравою спідницею чи улюбленими рваними джинсами. Такий модний look стане ідеальним для побачення або походу в кафе.
 
Легкий літній комбінезон є надзвичайно популярним у цьому сезоні. Таке вбрання буде актуальним, як для ділової вечері, так і для вечірки або звичайної прогулянки. 
 
Елегантна сукня у білизняному стилі підкреслить вашу жіночність, додасть вашому образу ніжності та романтизму. Така сукня підкреслить всі ваші чесноти та приховає недоліки. Сукня-комбінація буде найважливішим предметом у вашому літньому гардеробі. А підкреслити індивідуальність, стиль та ваш вишуканий смак допоможе поєднання білизняного і casual стилів.
 
Родзинкою бренду є створення унікальних моделей і підбір одягу з урахуванням всіх особливостей фігури дівчат. Такий одяг точно додасть вашому образу яскравості та унікальності.
 
Середня вартість: 
Комбінезон - 1125 грн
Сарафан - 1247 грн
Топ з принтом - 700
Сорочка - 720 грн
Сукня в білизняному стилі - 950 грн


Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете тут:
http://www.grishkodesign.com/ 

MOTRYA

Яскрава українська марка жіночого одягу MOTRYA є ще зовсім молодою на вітчизняному ринку, але уже здобула прихильність у багатьох українських модниць. Бренд впевнено доводить той факт, що українське може бути яскравим, стильним та якісним. Одяг від MOTRYA створений для милих, тендітних мрійниць та романтичних натур. Саме тому в асортименті переважають сукні та спідниці різної довжини та фасонів. Саме вони додають представницям прекрасної статі жіночності та елегантності. А це ті якості, які завжди залишаються поза часом і не втрачають своєї актуальності.
 
Всі колекції виготовляють у невеликій кількості, тому ви будите завжди вражати всіх своєю неповторністю. Цінність бренду простий крій, зрозумілі силуети, демократичні ціни.
 
Бренд MOTRYA пропонує вам обрати один з гіпюрових комплектів «топ і спідниця», які є дуже популярними у цьому сезоні. Такий літній набір буде доречним і для побачення, і для прогулянок, і для офісу. За бажанням, топ і спідницю можна носити окремо, поєднуючи їх з іншими речами і створюючи нові цікаві образи.
 
Довга спідниця у великий горошок з чорного мережива виглядає дуже ефектно, жіночно та сексуально. В такій красі ви точно не залишитесь не поміченими.
 
А довга сукня-майка вільного крою із золотим напиленням точно стане вашою улюбленою одежиною цього літа. Така універсальна річ повинна бути в гардеробі кожної модниці, адже вона чудово підійде для різних подій, на яких ви будете мати карколомний вигляд.
 
Дізнатися більше інформації та замовити вподобану річ ви можете тут:
motrya.com
або https://m.facebook.com/motryacom/

YG-21

Новий, проте багатообіцяючий бренд YG-21 лише нещодавно з’явився на українському ринку і вже потрапив до числа рекомендованих впливовим блогером Fashion-індустрії Оленою Поповою. Цей бренд можна описати кількома словами - стильно, вишукано, оригінально, якісно. Компанія працює під гаслом «Одяг від виробника з перченою родзинкою. Вкладаємо все тепло нашого великого серця!». А це й справді простежується у їхніх виробах. Цього сезону бренд YG-21 рекомендує вам оновити свій базовий літній гардероб кількома модними одежинами і ви завжди матимете стильний вигляд. 
 
Незамінним буде неймовірно чарівний, повітряний сарафан з шифону плісе в баклажанно-білому кольорі від будинку моди YG-21. Вільний крій, вузькі бретелі, за бажанням сукню можна доповнити поясом. Такий яскравий принт ще довго залишатиметься актуальним. А вдало доповнити образ ви зможете улюбленими аксесуарами.
 
Для літніх прогулянок доречним як ніколи буде комбінезон з оригінальним рюшом на грудях. Цей предмет гардеробу кольору електрик або королівського синього, виготовлений з італійських тканин – це неабияк стильно, яскраво та комфортно.
 
Популярні цього сезону широкі штани PALAZZO дуже сміливий і стильний варіант. Незвичайні, легкі, комфортні та модні штани з розкльошеним кроєм з натуральної французької тканини. Впродовж дня ви можете поєднувати їх з футболками чи топами, а ввечері – зі стильним подовженим жилетом.
 
Ви можете замовити будь-яку бажану модель і її створять для вас за індивідуальними розмірами без додаткової плати, при чому ви можете отримати вигідну 15%-ву знижку на першу придбану річ у домі моди YG-21. А при замовленні більше як на 1000 грн. ви отримаєте безкоштовну доставку. Слідкуйте за оновленнями від бренду, кожні 2-3 тижні вас дивуватимуть цікавими новинками.
 
Середня вартість:
Комбенізон синій - 1200 грн
Сарафан Баклажан - 2400 грн
Топ - 950грн,
Кюлоти - 900 грн
Жилет- 920 грн,
Штани Palazzo -1440грн
 
Також бренд є учасником трьох виставок: Всі свої-Київ, Революшн-Одеса, КиївФешнМаркет-Киів/ВДНХ- на яких ви зможете ближче познайомитись з асортиментом.

А дізнатися більше інформації та зробити замовлення ви можете тут:
http://www.yg21.com.ua/
або https://www.facebook.com/yg21.com.ua

VMMA

VMMA – молодий український бренд жіночого одягу, заснований двома талановитими дизайнерами Вікторією Богдан і Олександрою Морик. Ці дві дівчини дуже вимогливі, тому створюють вироби високої якості, які відповідають усім побажанням не менш вимогливого українського покупця. Одяг VMMA це казка, яка дивним чином втілилася в реальність. Вбрання від бренду – це прекрасна можливість зробити правильні акценти на достоїнствах жінки, підкресливши її красу та неповторність. Дизайнери у своїх моделях вміло поєднують моду, стиль, якість і доступність.
 
Якісний одяг це слова, з якими асоціюється торгова марка VMMA. Команда бренду ретельно стежить за всіма етапами виробництва. Завдяки цьому на ринку з'являються ідеальні моделі одягу, що відповідають всім стандартам якості. Одяг від VMMA виготовляється виключно з натуральних тканин та якісної фурнітури. Головна ідея, яка втілюється в дизайнерських колекціях – це зробити жінку красивою і змусити її забути про недоліки. 
 
Вікторія та Олександра створюють неперевершену феєрію шику, блиску і краси. Якщо ви хочете показати себе з нового боку, то моделі одягу цього бренду це саме те, що ви шукали! Показати свою індивідуальність, перетвориться, створити щось абсолютно нове, можна, з брендом VMMA.

У цьому сезоні дизайнери пропонують поповнити свій базовий гардероб чарівною сукнею з відкритою спинкою. Вона створена спеціально для тих жінок, які прагнуть виглядати скромно, жіночно, але водночас загадково. Така яскрава сукня подарує вам чудовий літній настрій за будь-якої погоди.
Літо час відпусток! Плануєте відпочинок на морі? Тоді вам точно не обійтися без стильного довгого сарафану від бренду VMMA, у якому ви відчуєте подих морського бризу та бажану прохолоду.
 
Білий колір – хіт сезону. Саме тому білий літній костюм – те, що треба. Він абсолютно не здається нудним завдяки стильному топу та укороченим штанам з яскравими вставками коралового кольору. Легка тканина дозволить вам відчувати себе комфортно і впевнено в найспекотнішу погоду.
 
У новій літній колекції від бренду VMMA кожна сучасна модниця знайде собі вбрання до душі та на всі випадки життя.

Середня вартість суконь - 1350грн
Костюм - 1900 грн, 100% льон

Дізнатись більше інформації та придбати вподобану річ ви можете тут:
http://www.vmma.com.ua/
або https://www.facebook.com/vmma.ukraine/

Noellia

Noellia – це український бренд вишуканого та якісного жіночого одягу. Кожна модель цієї марки втілює красу сучасної жінки, яка, всупереч шаленому ритму життя, хоче завжди мати витончений, стильний та ніжний вигляд.

Виробники знають, що потрібно справжнім сучасним леді, тому намагаються додати в їхнє повсякденне життя більше краси і комфорту. Адже кожна українська пані потребує не тільки унікальності у виборі вбрання, але й бездоганної якості матеріалів і крою, які забезпечують легкість та комфорт.

Сукні від Noellia – надзвичайно ніжні та романтичні. Саме за допомогою цього одягу представницям прекрасної статі вдається максимально вигідно підкреслити витончені лінії фігури, свою жіночність і граціозність.
 
Засновники бренду впевнені, що жіночний стиль це дорога оправа, в якій ховається витончена жіноча натура. Важко з ними не погодитись. Саме тому у базовому літньому гардеробі кожної модниці повинні бути кілька суконь цієї марки. Моделі від Noellia не тільки дуже функціональні, але й універсальні, оскільки вони створені для будь-якого випадку.
 
У 2016 році дуже популярні сукні білого кольору. Це вбрання виглядає розкішно і забезпечує своїй власниці стильний образ. Таку сукню легко поєднувати з піджаками будь-якого кольору, з улюбленими аксесуарами та яскравими туфлями. Ви завжди матимете стильний та сучасний вигляд.
 
Маленька чорна сукня – це невід’ємна частина гардеробу справжньої жінки, яка говорить про її витончений смак. Вона здатна надати вашому образу елегантності, тому у сукні від бренду Noellia ви завжди будете мати актуальний вигляд у будь-якій ситуації, а доповнити вишуканий образ ви можете золотими прикрасами, сумочкою-клатч і туфлями-лодочками.
 
Сукня з бавовни з квітковою вишивкою з весняно-літньої колекції 2016 від Noellia кольору морської ракушки огорне вас своєю красою і ніжністю, створить своїй власниці модний образ жіночності та витонченості. Ефектним акцентом цієї моделі є невеликий виріз і ґудзики на спині.
 


Насолоджуйтесь літом в улюбленій сукні від Noellia.

Середня вартість суконь – 1600 грн.
Дізнатись більше та зробити замовлення ви можете на сайті:
http://noellia.com.ua
або https://www.facebook.com/noellia.ua/

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше