У «Призовій Варті» розповіли про лайфхаки, які допоможуть дешево зібрати дитину до школи

24 вересня 2019
Світлана

Збори дитини до школи щорічно влітають батькам у копієчку. Адже треба купити й одяг, і книги, яких не вистачає, і різне канцелярське приладдя. Як же купити все необхідне, не витративши при цьому половину сімейного бюджету? Відповідь дали в «Призовій Варті».

«Призова Варта» – проект, який знає все про акції, економію й вигоду. І нещодавно нам вдалося поспілкуватися з його представниками, які розповіли, як же можна заощадити, збираючи дитину до школи.

Отже, ось кілька лайфхаків, які дійсно працюють:

1. Заздалегідь складайте план покупок і чітко його дотримуйтеся.

Це правило стосується не тільки походів до магазину за шкільним приладдям, а й звичайного шопінгу. Сьогодні всі магазини застосовують хитрощі, які змушують вас купувати непотрібні речі. Причому найчастіше самі батьки не знають слова «СТОП» і починають скуповувати своїй дитині все найкрасивіше й найкраще. Тому, щоб уникнути імпульсивних покупок, варто заздалегідь скласти список і дотримуватися його.

Також до того, як ви підете за покупками, варто порівняти ціни в різних магазинах і обрати найбільш придатний. Так, порада може здатися банальною, але, як показує практика, батьки люблять відкладати все на останній день, – і потім переплачують.

2. Забудьте про покупках про запас.

Звичка купувати речі на виріст – дуже погана, адже їх ніхто не буде носити, а гроші ви витратите даремно. Набагато краще – купити необхідні речі ближче до моменту, коли вони точно знадобляться.

3. Спробуйте взяти участь у масових закупівлях.

Часто з метою економії батьки об'єднуються між собою, щоб придбати необхідні для своїх діточок товари, тільки гуртом. «Ні для кого не секрет, що так набагато дешевше, але мало хто цим користується, а даремно. Наприклад, у фейсбуці сьогодні навіть створюють спеціальні групи, в яких збираються охочі взяти участь в закупівлі», – кажуть у «Призовій Варті».

4. Відкладіть покупки деяких речей на перший навчальний тиждень.

Після того, як ажіотаж на шкільне приладдя минає, магазини влаштовують акції й знижки. Пам'ятайте про це.

Дуже сподіваємося, що поради від «Призової Варти» допоможуть вам заощадити. Вигідних вам покупок!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше