В «Призова Варта» розповіли секрети вигідного шопінгу

2 квітня 2019
Anna Panchenko

Хто з нас не мріє знайти спосіб здійснювати вигідні покупки? В нашому світі меншість складають ті люди,  які не знають рахунок грошам, або ті, кому більше важливий асортимент і якість, ніж ціна. Все ж більшість людей намагається економити. Тому сьогодні представники проекту «Призова Варта» готові поділитися кількома секретами вигідного шопінгу.

Набридло обирати між ціною та якістю? Ми зібрали декілька дійсно дієвих порад, які допоможуть Вам здійснювати вигідні покупки.

  1. Користуйтеся спеціальними пропозиціями. «Часто в магазинах можна побачити акції формату «2 товари за ціною 1-го» та інші схожі. У більшості випадків такого роду пропозиції є досить вигідними для покупців, але все ж не варто забувати про обережність та уважність. Радимо перед покупкою точно вирішити чи потрібні Вам акційні товари насправді, щоб не зробити імпульсивну покупку. А ще потрібно розрахувати вартість кожного товару окремо», — кажуть в «Призова Варта».
  2. Беріть свій пакет або сумку. Ця порада спочатку може викликати у Вас роздратування. Але якщо підрахувати витрати, то Ви зрозумієте, що таким чином можна дійсно зекономити. Грошей, які Ви витрачаєте на пакети, вистачило б ще на один похід до магазину. Купіть собі спеціальну сумку і постійно носіть її з собою. Це і економічно вигідно, і корисно для екології.
  3. Купуйте в інтернеті. Заощадити до 50% можна при замовленні товарів на іноземних сайтах, наприклад, AliExpress, eBay, Asos та інших ресурсах. Недолік в тому, що деякі посилки потрібно чекати 1-3 місяці. Але економія все ж суттєва.
  4. Використовуйте додатки для смартфонів. Найлегше порівнювати ціни в додатках для смартфонів, які зараз можна без зайвих зусиль завантажити за 1 хвилину. Такі додатки здатні визначати Ваше поточне місцеположення та показувати найближчі магазини зі знижками.
  5. Стежте за розпродажем. Спробуйте дотримуватися простого, але дієвого правила — купувати потрібні речі в наступному сезоні. Наприклад, якщо потрібні зимові черевики або тепла куртка, то краще купувати їх навесні, а літній одяг — восени.
  6. Припиніть купувати дешеві товари. Часто великі знижки змушують купувати непотрібні товари, якими ми потім не користуємося. Перед кожною покупкою варто тверезо оцінити чи потрібен Вам саме цей товар, чи Ви просто повелися на знижку.

Ось такі прості, але перевірені часом поради допоможуть Вам купувати більше,  а витрачати менше. Приємного шопінгу!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше