Два запитання, які підкажуть, чи з правильною людиною ви у стосунках

3 грудня 2019
Annie

Іноді ми не знаємо, чи з правильною людиною перебуваємо у відносинах. Ми не знаємо, що ж нам робити, коли виникають труднощі і проблеми, які, здавалося б, дуже важко побороти, й іноді просто опускаються руки.


 
Саме в такому випадку вам і стануть в нагоді всього лише два запитання, які допоможуть зрозуміти, чи залишатися вам із цією людиною і далі боротися за ваші відносини і почуття, звичайно, якщо вона теж це робить, або все ж час рухатися далі..?

Два запитання, які допоможуть стосункам:

1. «Додає мені ця людина життєвих сил та енергії або швидше навпаки — віднімає їх?»

Це дуже важливе запитання. Якщо ж ваш партнер не додає вам життєвої сили, натхнення та енергії жити, розвиватися, пробувати щось нове та взагалі просто творити, то це досить тривожний сигнал.

В основному, такі стосунки не можуть тривати надто довго, адже їм немає чим "підживлюватися", і навіть якщо один з партнерів буде «живити» й підтримувати іншого, то рано чи пізно він просто втомиться, не отримуючи нічого натомість того, що віддає. У таких відносинах баланс «братидавати» щось, у нашому випадку енергію, силу и підтримку одне одному  буде хронічно порушений.

Тому, якщо ви відчуваєте, что ваш партнер швидше забирає, а не додає вам сил, тоді вам дійсно є над чим тут задуматися, а саме над тим, чи варто взагалі вам й надалі продовжувати такі «мертві» стосунки?

Аджея цілком можливо, що поруч з вами взагалі знаходиться «енергетичний вампір», і це дійсно дуже небезпечно. Адже він буде «харчуватися» вашою силою та енергією, поки не "висмокче» з вас все до останньої краплі.

Тому обов'язково зверніть увагу на те, що ви відчуваєте поруч зі своєю коханою людиною,  підйом або все ж занепад сил? І только чітко зрозумівши й визначивши це, ви можете робити якісь висновки та приймати рішення щодо подальшого майбутнього ваших із цією людиною стосунків.

2. «За що я вибираю цю людину кожен день?», або «Чи є те, за що я готовий (-а) продовжувати вибирати саме цю людину й надалі, день у день?»

Добре подумайте над цим запитанням. Не поспішайте з відповіддю. Але ось вам маленька підказка, — як тільки ви поставите собі це запитання,  відповідь вам повинна прийти майже миттєво, і саме це перше, що вам прийде в голову і буде найвірнішою відповіддю.

Тобто якщо вам відразу прийшла хоча б одна, а краще кілька причин, за які ви цінуєте і хочете й далі бути разом день у день, вибирати саме цю людину, тоді це прекрасно і ви дійсно знайшли одне одного.

Ну а якщо навіть через деякий час ви так і придумали, що ж такого особливого й унікального є саме у вашому партнері, що ви готові вибирати його день у день, тоді, можливо, вас уже дійсно більше нічого не тримає і не пов'язує із цією людиною і найкращим виходом в такій ситуації буде розійтися і не мучити одне одного.

А головне  дати шанс вам обом зустріти того, хто б став для вас дійсно особливою людиною. Але в будь-якому випадку, впевнена, що у вас все ще буде добре, адже ви цього гідні. Удачі вам!

Здійснено переклад.

Зображення — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше