20 April 2015
Редакція
                             
If you noticed any mistake or inaccuracy select the text fragment and press Ctrl+Enter.

 

Terms of website materials usage

You can copy our materials only by mentioning the hyperlink of www.uamodna.com ( see Terms and Conditions* ). To generate code press here

Thoughts, views, tastes and appeals posted on our website are aothors’ property and may not coincide with editors’ points of view.

Ulyana Dobrica Ulyana Dobrica 7 May 2015
Це напевне вже трохи давніші дослідження! Моя донька в майже 6 років і більшість її подруг в 5-6 років нічого рожевого не хочуть купляти. А оскільки я теж працюю з дітьми початкового шкільного віку, то теж можу сказати, що з 2 класу мало яка дівчинка одягає рожеве плаття чи блузочку. Останній рік всі дівчатка просто "божевільні" на синьо-блакитному кольорі. Цього тижня закінчили робити подарунок до дня матері, то лише один хлопчик (з 22 дітей) вибрав рожеву фарбу для оформлення подарунку, більша половина дівчаток взяли синьо-зелений, хлопчики - синій і світло-зелевий, і лише одна дитина - помаранчевий і одна - золотий. А ще знаю про дослідження, що міські діти раніше вибирають холодні кольори, як улюблені (на першому місці - синій чи голубий), а діти, що виростають в селах, ближче до природи, - червоний (колір материнського лона).