Українська співачка представила кавер-версію давньої колядки

9 січня 2018
UAPOST.US
До різдвяних свят українська співачка OHITVA представила пісню "Ой, як же було ізпрежді віка".

Це давня різдвяна колядка, сюжет якої розповідає про створення світу двома голубами, які потім перетворюються на янголів.

У виконанні артистки композиція "Ой, як же було ізпрежді віка" набула медитативного електронного звучання.
 


 
Новий саунд та аранжування були створені Дмитром Ципердюком, Дмитром Решетником (DJ Dimka JR) і музикантами групи LUIKU.

Давня чарівна колядка - улюблена пісня модної гуцулки OHITVA з самого дитинства. Співачка народилася на Буковині і саме на Різдво вся її велика родина збиралася за святковим столом і співала цю пісню.

Дуже цінним є те, що майже забута колядка повертається до повноцінного життя. У неї є всі шанси стати такою ж улюбленою і відомою, як "Щедрий вечір", "Нова радість стала".

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Не можу наслухатись, так гарно! ПОСПРИЯЙМО ж, АБИ й ЦЮ, ДИВОВИЖНО ГАРНУ, ДУЖЕ СТАРОДАВНЮ, ПІСНЮ-КОЛЯДКУ ЗРОБИТИ, ЯК І "ЩЕДРИК", ВСЕСВІТНЬО ВІДОМОЮ!!! "Ой, як же було ізпрежди віка"... Дякую співачці! Дякую, що поширили!
Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше