Кліпи українських виконавців, які нам подарувала осінь

3 жовтня 2017
Редакція
Ви могли цього не помітити, але початок осені був багатим на цікаві релізи від українських виконавців. Ми зосередилися на візуальній складовій і зібрали для вас добірку з найцікавіших нових кліпів.

НастяЗникає - Ще Ніколи


Пропонуємо вашій увазі новий оригінальний кліп від гурту НастяЗникає. Музиканти вирішили зробити щось дійсно незвичайне, тому взялися співпрацювати з майстернею українського театру з Дніпра ҐЕРЦЬ. Головну роль в їхньому кліпі зіграв актор майстерні Володимир Клименко.

Epolets - Діти моря


Діти моря, одесити Epolets, активно готуються до презентації четвертого студійного альбому. Напередодні цієї події хлопці випустили ще один сингл, а разом з ним і лірик-відео. Композиція однойменна з альбомом і називається "Діти моря". Останнім часом лірик-відео особливо популярні серед українських виконавців, і кожен намагається привнести в них щось своє. Хлопці додали красиву графіку і, звичайно ж, море.

Димна Суміш - О боже мій


 
Перед самим своїм від'їздом до Америки Саша Чемеров разом з командою Димної Суміші зняв відео на сингл "О боже мій". Зйомки проходили на баржі, яка пливла вздовж головної київської набережної. Відео вийшло атмосферне і красиве. Думаємо, що потягне на звання "кліпу". Нехай навіть у форматі live.

Vagabond Specter - Running


Новий кліп від інді-рокерів Vagabond Specter - анімаційне відео на пісню Running. Пісня розповідає про фальшиві цінності, які мають велике значення для людей. Картинка, яку ми бачимо - плоди праці студії SKILZ animation studio. Музикантам хотілося по-доброму розповісти про дійсно важливої ​​проблеми. І їм це вдалося.

OSNOVA - Scream and shout


Аналоговий підхід - це добре, доводять хлопці з колективу OSNOVA. Це - новий проект засновника Dead Boys Girlfriend Руслана Колеснікова. Чорно-біле відео приваблює своєю простотою, при цьому не напружує і не набридає. Під час перегляду кліпу хочеться нестримно танцювати і відриватися. Як і завжди у випадку з творчістю Руслана.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com