Фільм української режисерки Марисі Нікітюк показали на Берлінському кінофестивалі

22 лютого 2018
Редакція
20 лютого на Берлінському кінофестивалі пройшла прем'єра фільму української режисерки Марисі Нікітюк "Коли падають дерева".
  Стрічку презентували в рамках конкурсної програми Панорама. Загалом роботу Нікітюк на Берлінале продемонструють п'ять разів, ще два закритих покази відбудуться для професійного співтовариства.

Головні ролі у фільмі українського-польсько-македонського виробництва виконали Анастасія Пустовіт, Софія Халаімова, Максим Самчук та інші. Загальний бюджет склав близько 22 млн грн.
  Робота Нікітюк претендує на Нагороду за найкращий дебют, Нагороду глядацького голосування Panorama, приз журі FIPRESCI, нагороду CICAE Art Cinema, премію Світ кіно, премію Хайнера Карова, приз Екуменічного журі та від Label Europa Cinemas.


 
ukraineartnews.com
 
Фільм "Коли падають дерева" розповідає історію 5-річної Вітки, її двоюрідної сестри-підлітка Лариси і її коханого, молодого бандита Шрама.

Джерело: ​ukraineartnews.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

6 трендів цієї весни
Весна не просто стукає у вікно, а майже буяє різними відтінками. Це чудовий час, аби оновити свій гардероб. Знаємо, що іноді важко збагнути, на що варто звернути увагу в теплий сезон. Тому ділимося трендами, які пануватимуть в цей період.
Читати більше
Що таке лазерна епіляція: переваги та наслідки
Лазерне видалення волосся — це безболісна та безпечна косметологічна процедура для тіла та обличчя. Щоби переконатися в цих характеристиках, рекомендуємо ознайомитись із тим, як працює лазер, та розглянути його основні переваги.
Читати більше